Butiken i Öjaby

Vår placering i Öjaby ger oss möjligheten att kunna visa upp en stor bredd och stort utbud inom belysning, tack vare de rymliga lokalerna i utkanten av Växjö. Det gör även att vi kan hålla humana priser på högkvalitativ designbelysning från några av de största och mest välrenommerade tillverkarna i branschen.

Nu låter detta väldigt flashigt och tillrättalagt. Vi förstår det, men någonstans så beskriver det ändå vad vi står för. Vi förstår också att design inte är bra bara för att den är annorlunda, modern eller konstig. Bra design är genomtänkt, funktionell och användarvänlig. Så klart. Men det har vi koll på. Det enda du behöver göra är att hitta belysning i din stil och låta oss ta hand om resten.

OM du inte skulle hitta något som faller dig i smaken så har vi helt enkelt misslyckats. Tråkigt för dig och tråkigt för oss. Målet är givetvis att vi alla ska bli nöjda med resultatet. Därför jobbar vi hårt för att du som kund ska bli ännu nöjdare. Under sommarmånaderna fyller vi hela ovanvåningen med utemöbler för att komplettera vårt utbud inom belysning. Och under vintertid byter vi ut utemöblerna mot julbelysning.

Om du känner dig lite extra lat en dag vill vi även slå ett slag för vår webbutik som fortsätter att växa. Det är givetvis jättekul att webbutiken växer i stadig takt. Men vi väljer ändå att se webbutiken och den fysiska butiken som komplement till varandra. Ingen del får ta över fokus. Det är trots allt i butiken vi möter er som kunder. Till webbutiken får vi bara bruna kartonger med kinesiska tecken på. Samtidigt så ger webbutiken oss en tydligare och snabbare uppfattning om vad ni som kunder faktiskt efterfrågar. Det är så vi får helheten att gå ihop.

Sedan butiken slog upp portarna i Öjaby 1999 har det hänt en hel del. Vi har gått från att vara en liten lada med lampförsäljning till att nu vara en av de största lampbutikerna i Sverige. Förhoppningsvis har inte vårt ego växt i samma takt.

Välkommen in!

Hitta hit

* Väg 30 mot Jönköping (kör mot flygplatsen)

* Sväng mot Växjö flygplats (Smaland airport)

* Kör ca 500 meter, sväng höger vid skylt ”Lamplagret”

Klicka här för att få en bra vägbeskrivning från där du bor!